15465456456

LIDENSKAP, KNOW-HOW OG SERVICE

Brdr. Pettersen AS ble etablert i Egersund av brødrene Peter Bøhn og Emil Mikal Pettersen i  1926. I dag er det tredje generasjon Pettersen som sitter i ledelsen og som utvikler selskapet etter følgende verdier: Lidenskap for faget, know-how og service.

I begynnelsen utførte Brdr. Pettersen mange små enkeltoppdrag fra private kunder. Etter hvert fikk bedriften imidlertid fotfeste blant regionens større industrielle foretak, spesielt Egersund Fayance. Byen hadde og en betydelig sildeolje- og sildemelindustri. I moderne tid har Aker Solutions vært en viktig kunde av Brdr. Pettersen som her fikk betydelige oppdrag både innen bygg og offshore.

På 2000-tallet etablerte Brdr. Pettersen seg på Forus i Stavanger. Kundekretsen utgjør i dag alt fra private huseiere til utbyggere og entreprenører, VVS-entreprenører, industrielle foretak og offentlige virksomheter.

 

​Vi har et stort fokus på kunnskaps- og kompetanseutvikling i organisasjonen og har for eksempel jevnlige møter der vi går gjennom tekniske problemstillinger. I byggebransjen i dag lider kunnskapen under pengene, noe vi prøver å ta høyde for.

 

Vi er opptatt av å legge til rette for et godt samspill med andre fag. Erfaringen er at det er i samarbeid vi finner de beste løsningene.

 

Vår spisskompetanse på tak er et resultat av lang erfaring. Det er i «arbeidslivets skole» man lærer hvilke kritiske og viktige detaljer som skiller det gode håndverk fra det ordinære

DSC05000